Oversigt over webshops

Over årene har vi tillært os så meget viden inden for cateringverdenen, at vi ikke har kunne holde os til en enkelt webshop.

Vores kunders præferencer er vidt forskellige, og derfor så vi en mulighed i at udvikle forskellige webshops til de forskellige købs ønsker. Nedenfor får du en oversigt over vores aktuelle webshops. 

Hvis en webshop tiltaler dig, kan du klikke dig direkte ind, hvor du kan købe med det samme. 

 

Salg til erhverv

Når du skal købe nyt storkøkken, skal du vælge en leverandør du har tillid til. Hos cateringinventar.dk er vi specialister i storkøkken og vi kan leverer alt fra store køle/frostrum til pålægsmaskiner.  

Salg til erhverv

Med vores professionelle sortiment af vaskemaskiner og tørretumblere sikrer du dig et godt vaskeresultat. 

Profvask.dk har stor ekspertise inden for vaskemaskiner og tørretumblere og hos os finder du den perfekte maskine, som dækker dine behov.

Salg til erhverv

Vi ved det godt – opvask er sjældent det første på dagsordenen. Alligevel bruges der, hver dag, mange timer på at vaske op.

Vi har Danmarks største sortiment og stor erfaring inden for industriopvaskemaskiner. Hos industriopvasker.dk er du sikker på, at få en REN opvask – hver gang

Salg til erhverv

Der er rigtig mange køkkener, vi har været involveret i. Nogle har vi hjulpet meget, nogle mindre, men fælles for dem alle er, at de har fået en engageret behandling af vores kompetente personale, som altid er klar til at hjælpe dig. 

Vores projektafdeling består af 3 sælgere, som både sidder på kontoret og arbejder, men som også kører ud til kunderne, så de sammen kan skabe kundens nye drømmekøkken.

Salg til erhverv

Ligesom maskinerne i køkkenet, er inventaret i selve restauranten udsat for stort pres. Det er vigtigt at have kvaliteten for øje f.eks. ved at se på slidstyrken på stof og læder, styrken på selve konstruktionen og samlingerne samt om man overhovedet kan sidde komfortabelt i mange timer. 

Vi er uafhængige af vores leverandører og vi køber direkte inden udenom mellemled. Eftersom vi samtidig er økonomisk uafhængige, indhenter vi altid store kontantrabatter hos leverandørerne, der kommer dig som kunde til gode. 

Udlejning til erhverv

Mange restaurationer, caféer og cateringvirksomheder deltager i events, festivaller mv. Køkkenet der benyttes til hverdag er ikke nødvendigvis gearet til periodisk mangedobling af mængden af mad. 

Af den årsag har vi gennem rigtig mange år hjulpet vores kunder med leje af store industriovne, gasfriturer, opvaskemaskiner og meget andet. Altid med næsten nyt og super pålideligt udstyr.

Salg til erhverv

Vores kerneaktiviteter på Hendi er udvikling, produktion, salg og distribution af bred vifte af non-food cateringudstyr og tilbehør. Vedvarende innovation og fokus på kvailtet og service karakteriserer vores produkter. 

Vores omfattende samling består af over 4000 produkter, der er specielt designet til det professionelle cateringmarked.

Salg til erhverv

Vi ønskede at føre successen fra cateringbranchen over i bageribranchen! Vi bruger vores eksisterende “knowhow” fra indkøbs- og logistiksiden, så vi kan sikre dig de rigtige maskiner, til den rigtige pris samt sikre dig Danmarks største sortiment. 

For os handler det om tillid og det er vigtigt, at du vælger en leverandør, som du kan stole på.

Salg til erhverv

Det er vigtigt at du handler med en leverandør, du har tillid til, når du skal købe udstyr til skibe, eller skibs-el. 

Det er yderst vigtigt, at du får leveret det korrekte udstyr, og at det virker, da du ikke har mulighed for at få hjælp med det samme, hvis der sker problemer. 

Når du handler med os, handler du også med KPA Company, der har eksisteret siden 1994. Vi er en familieejet virksomhed med god økonomi og stolte traditioner. 

Når du handler med os, er du sikker på, at en aftale er en aftale. 

Salg til erhverv

Østergaard Intérieur er det nyeste skud på stammen, i KPA Company. 

Hos Østergaard Intérieur er vi leveringsdygtige i alle former for interiør, i hele Danmark, og det gælder alle former for spisesteder. 

Hvis du ønsker speciallavet inventar, er det os du skal gå til. 

Salg til erhverv

Hos Fagor Industrial er kunde engagementet lige så stort, som vi er engageret for miljøet, hvilket er netop det, som har gjort os til en af de mest verdensledende producenter af køkkenudstyr.

Salg til erhverv

Hos B2Bgaver ved vi hvor vigtigt det er, at finde den helt rette firmagave til dine medarbejdere, kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder. Derfor har vi samlet nogle af de største og mest unikke brands indenfor en bred vifte af forskellige produkter, så du kan finde netop den gave, der passer allerbedst til din modtager.

 

Salg til private

En køkkenkniv er et uundværligt værktøj for enhver kok – uanset om du er amatør- eller professionel kok.

Når du handler knive hos os, sørger vi naturligvis for hurtig levering af dine varer, fordi vi altid har rigtig mange knive på lager. 

Salg til private

Vi sælger ikke bare kendte mærker og populære standardprodukter. Vi sælger nøje udvalgte produkter i ægte GASTROkvalitet.

– 

Gastrobutikkens køkkenredskaber tæller alt fra potter, gryder og pander, til sprøjteposer eller dekorationsknive.

Godt køkkengrej hører sig til i et rigtigt køkken, og netop det at have de rette køkkenredskaber kan være afgørende, hvis man vover sig ud i gastronomiens verden.

Salg til private

Et festmåltid kan være mange ting: En 80 års fødselsdag, eller bryllup eller måske “bare fordi”. Uanset hvilken anledning, så finder vi alle leverandører, i dit område, hos Lemenu.dk, så du kan få dit festmåltid bragt lige til døren.

Mad ud af huset kan bruges til alle sammenkomster, ligemeget om det er til konfirmation, begravelse, bryllup eller blot en hyggelig aften med venner og familie. 

Salg til private

Vi har forsøgt at skabe et univers, hvor du kan søge inspiration og finde alt det du ikke normalt ville få øje på. 

Nogle af vores produkter udmærker dig på designer, og andre har også nogle rigtig praktisk egenskaber. 

Vi har et samarbejde kørende med nogle af de mest populære designvirksomheder – Blandt andet House Doctor, Hübsch, Woodjunkie og Umbra. 

Vi har noget til enhver smag.

Salg til private

Spejle er praktiske og en nødvendighed i alle hjem. Både fordi det giver dig chancen for at rette tøjet, håret eller makeuppen inden du skal ud af døren, men en funktion kunne også være, at lave en illusion af et rum, der ikke har de største kvadratmeter, at gøre godt med.

Spejle kan nemlig være med til at skabe en illusion af, at et rum er større, end det rent faktisk er.

Salg til erhverv

Med mange års brancheerfaring, hårdt arbejde og kompetente medarbejdere er vi blevet en af ​​Sveriges Supervirksomheder, udpeget af Bisnode og Veckans affärer. Fusioneringen med KPA Company gør, at vi bliver mere konkurrencedygtige og nemmere og hurtigere kan levere køkkenudstyr til alle vores kunder, på tværs af grænser.

Salg til private

Leder du efter en eksklusiv ribbevæg, stenmur eller murstensvæg? Vi har forhandlet stenvægge. akustikpanel ribbede vægge og murstensvægge siden 2011.

Vores produkter er af rigtig god kvalitet og har en eksklusiv finish.

Vi leverer direkte til din dør, uanset om er forbruger, virksomhed, indretningsbureau eller byggefirma.

Vi importerer direkte fra producenten og kan derfor holde gode priser samtidig med, at kvaliteten af vores ribbede vægge og murstensvægge er meget højere, end hvad vores konkurrenter sælger til samme pris.

Salg til private

SkiftSelv.dk er en onlinebutik, hvor du får det hele. Vi forhandler alt fra hvidevarer, boligartikler, elektronik, køkkenudstyr og meget, meget mere. Hvad enten du har brug for noget til hjemmet eller haven, så bør du tage forbi www.skiftselv.dk og dykke ned i vores enorme produktkatalog, hvor priserne er så lave, at ikke mange butikker kan være med. 

Salg til erhverv

Vores finansieringsselskab er blevet skabt på grund af Corona-udbruddet, som har gjort det hårdt for mange i HORECA branchen. Vi ønsker at hjælpe de mange kunder, som gennem en lang årrække har støtte os. Derfor kan vi nu tilbyde vores egen finansiering.